ماده شیمیایی آزمایشگاهی و نمایندگی خرید ماده شیمیایی آزمایشگاهی در تهران
ماده شیمیایی آزمایشگاهی و نمایندگی خرید ماده شیمیایی آزمایشگاهی در تهران :
عنصر
عنصر در دانش شیمی به مادهای گفته میشود که اتمهای آن تعداد پروتونهای برابر در هستهی خود داشته باشند. این عدد (تعداد پروتونها) که با نماد Z نشان داده میشود، عدد اتمی آن عنصر نام دارد. همه اتمهایی که دارای تعداد پروتونهای برابر (عدد اتمی برابر) باشند، ویژگیهای شیمیایی یکسانی دارند.
اما اتمهای یک عنصر میتوانند دارای تعداد متفاوتی نوترون باشند که ایزوتوپهای آن عنصر نامیده میشوند. گاهی نیز برای سادگی، به عنصر شیمیایی صرفاً عنصر گفته میشود. ویژگیهای شیمیایی اتمهای یک عنصر توسط ساختار الکترونی آنها تعیین میشود که آن نیز به تعداد پروتونهای هسته آن اتم وابسته است.
عناصر شیمیایی میتوانند در هنگام واکنش شیمیایی با یکدیگر ترکیب شده و تعداد بیشماری ماده شیمیایی بوجود آورند. مثلاً آب نتیجه واکنش عنصرهای هیدروژن و اکسیژن است. در این حالت، دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن به هم متصل میشوند و مولکولی با فرمول شیمیایی H2O میسازند.
همین دو عنصر در شرایط متفاوت میتوانند مادهٔ دیگری را به نام هیدروژن پراکسید (آب اکسیژنه) بسازند که دارای مولکولهای H2O2 است. به همین شکل، همه ترکیبهای شیمیایی میتوانند به عناصر سازنده خود تجزیه شوند. به عنوان مثال میتوان آب را به کمک برقکافت به عناصر هیدروژن و اکسیژن تبدیل کرد.
نماد عناصر چهارگانه در یونان باستان
یک ماده خالص که تنها از اتمهای یک عنصر تشکیل شده باشد، «ماده ساده» نامیده میشود. چنین مادهای را نمیتوان به ماده دیگری تجزیه کرد. از این دیدگاه، ماده ساده در برابر ماده مرکب قرار میگیرد. به عنوان مثال، اکسیژن یک عنصر است.
اما مادهای را که ما در طبیعت به عنوان گاز اکسیژن شناختهایم، در حقیقت یک ماده ساده دو اتمی از این عنصر است که «دی اکسیژن» یا «اکسیژن مولکولی» (O2) نامیده میشود. اوزون شکل دیگری از عنصر اکسیژن است که در طبیعت با فرمول (O3) یافت میشود.
رابطه بین دی اکسیژن و اوزون رابطهای است که به آن دگرشکلی (آلوتروپی) میگویند. به زبان دیگر، دی اکسیژن و اوزون، دگرشکلهای عنصر اکسیژن هستند. الماس و گرافیت نیز دو آلوتروپ برای عنصر کربن هستند. عناصر دیگر مانند گوگرد و فسفر هم دارای آلوتروپهای شناختهشدهٔ پرکاربردی هستند.
عناصر شیمیایی را نمیتوان به کمک واکنشهای شیمیایی معمولی به یکدیگر تبدیل کرد. تنها واکنشی که میتوان با استفاده از آن تعداد پروتونهای هسته اتمهای یک عنصر را تغییر داد و یک عنصر را به عنصر دیگری تبدیل کرد، یک واکنش هستهای است که آن را واکنش تبدیل هستهای مینامند.
تا کنون ۱۱۸ عنصر، کشف یا ساخته شدهاند. از این تعداد، ۹۴ عنصر در طبیعت یافت میشوند و بقیه بهطور مصنوعی و به کمک واکنشهای هستهای در آزمایشگاه ساخته شدهاند.
از میان همه عناصر، ۸۰ عنصر دارای حداقل یک ایزوتوپ پایدار میباشند که به جز عنصر شماره ۴۳ (تکنسیم) و عنصر شماره ۶۱ (پرومتیم) همگی دارای عدد اتمی برابر یا پایینتر از ۸۲ هستند.
به زبان دیگر در جدول تناوبی تنها عناصری که از عنصر ۸۳ (بیسموت) سبکتر بوده و دارای ایزوتوپ پایدار نمیباشند، تکنسیم و پرومتیم هستند.
ماده شیمیایی آزمایشگاهی و نمایندگی خرید ماده شیمیایی آزمایشگاهی در تهران
ماده شیمیایی آزمایشگاهی و نمایندگی خرید ماده شیمیایی آزمایشگاهی در تهران :
معرف ها و مواد شیمیایی آزمایشگاهی شامل مواد با خلوص کافی برای استفاده در آنالیز شیمیایی ، واکنش های شیمیایی یا تست های فیزیکی هستند.
از نظر فنی تر ، IUPAC معرف را به عنوان ماده یا ترکیبی تعریف می کند که برای ایجاد یک واکنش شیمیایی، و یا مشاهده تغییر در یک واکنش شیمیایی به سیستم اضافه می شود. اهداف تحلیلی مانند آنالیز شیمیایی ، آزمایش فیزیکی یا آزمایش واکنش های شیمیایی است.
مواد شیمیایی آزمایشگاهی از نظر میزان خلوص مشابه مورد استفاده در صنایع غذا و دارو هستند اما مقدار آنها معمولا کم است، در صورتیکه مواد شیمیایی صنعتی بجز صنایع غذا ودارو که مقدار هایشان در مقیاس تناژ هستند درجه خلوص کمتری دارند و معمولا ارزان قیمت تر هستند، البته بازهم میزان خلوص ماده به صنعت مورد استفاده بستگی دارد که به ترتیب صنعت دارو، غذا ،آرایشی بهداشتی نیازمند مواد با درجه خلوص بالا هستند.
در زمان تهیه محلول ها و یا در هنگام استفاده ماده اولیه برای تولید انواع محصولات مانند دارو و آرایشی بهداشتی ، ابتدا مصرف کننده ماده شیمیایی باید تصمیم بگیرد که میزان خلوص شیمیایی بر اساس استفاده مورد نظر چه مدار باشد و گرید ماده را درنظر بگبرد.
خرید مواد شیمیایی آزمایشگاهی مرک
لیست زیر هفت گرید رایج در مورد مواد شیمیایی و معرف ها از بالاترین تا کمترین درجه خلوص را نشان می دهد :
درجه ACS) – American Chemical Society)
درجه ACS با استانداردهای خلوص تعیین شده توسط انجمن شیمی آمریکا (ACS) مطابقت دارد و بعضا بیشتر از آنهاست، این درجه از نظر مواد غذایی ، مواد اولیه دارویی ودارو قابل قبول است و می تواند برای کاربردهای ACS یا برای روش های عمومی که نیاز به کیفیت دقیق و خلوص 95 ≥ دارند استفاده شود.
.
درجه USP) – United States Pharmacopeia)
درجه USP نیازهای داروسازی ایالات متحده (USP) را برآورده می کند یا فراتر می رود. این درجه برای استفاده از مواد غذایی ، مواد اولیه دارویی یا دارو قابل قبول است. همچنین برای اکثر مصارف آزمایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرد ، اما USP که استفاده می شود باید همیشه قبل از شروع بررسی شود تا اطمینان حاصل شود که خلوص آن برای این روش مناسب است.
درجه ( National Formulary) : (NF)
درجه NF و (USP – NF – USP) به طور مشترک یک کتاب از استانداردهای دارویی عمومی برای مواد شیمیایی و بیولوژیکی داروهای دارویی ، مقدارهای دوز ، داروهای ترکیبی ، excipients، وسایل پزشکی و مکمل های غذایی منتشر کرده اند. لیست های مواد مورد نظر باید مورد بررسی قرار گیرند تا مشخص شود که کدام درجه مناسب است ویا در کدامیک از معیارهای معادل محسوب می شوند.
درجه آزمایشگاهی : (Laboratory grade)
درجه آزمایشگاه رایج ترین درجه برای استفاده در برنامه های آموزشی است ، اما میزان دقیق ناخالصی های آن ناشناخته است. در حالی که برای آموزش و آموزش های عالی استفاده می شود اما ، به اندازه کافی خالص نیست که برای مصارف صنایع مواد غذایی ، دارویی یا درمانی استفاده شود.
درجه خالص : (Purified grade)
درجه خالص یا عملی نیز گفته می شود ، با هیچ استاندارد رسمی مطابقت ندارد. به اندازه کافی خالص نیست که در صنایع مواد غذایی ، دارویی یا درمانی استفاده شود.
درجه فنی : (Technical grade)
درجه فنی برای اهداف تجاری و صنعتی استفاده می شود. اما مانند بسیاری دیگر ، به اندازه کافی خالص نیست که در صنایع مواد غذایی ، دارویی یا درمانی استفاده شود.
درجات ACS ، Reagent و USP-NF به طور معمول معادل و قابل تعویض هستند اما ، تناسب همیشه باید قبل از استفاده تأیید شود. این کار را می توان با بررسی الزامات نظارتی قابل اجرا انجام داد.
انواع این مواد به شرح ذیل است :
Organic
Collins reagent – for oxidizing primary alcohols
Fenton’s reagent – to oxidize contaminants
Grignard reagents – to form carbon-carbon bonds
Analytical
Fehling’s reagent – tests chemical functionality
Tollen’s reagent – tests chemical functionality
Millon’s reagent – to detect soluble proteins
لیستی از برخی مواد شیمیایی آزمایشگاهی به تفکیک خاصیت و عملکرد :
Oxidizers
Inorganic Nitrates, Nitrites, Permanganates, Chlorates, Perchlorates, Iodates, Periodates, Persulfates, Chromates, Hypochlorites, Peroxides, Perborates (ex: Potassium Perchlorate, Calcium hypochlorite, Sodium nitrate, Sodium iodate, Ammonium persulfate, Sodium peroxide)
Oxidizing acids
Nitric acid, Perchloric acid, Hydrogen peroxide, Periodic acid, Chromic acid
Flammable liquids
Methanol, Ethanol, Acetone, Xylene, Toluene, Ethyl acetate, Tetrahydrofuran, Ethyl ether, Benzene, Dimethylformamide, Acetonitrile, Hexane, Pyridine, etc.
Basic flammable liquids
Flammable amines such as: Triethylamine, Diethylamine, TEMED, Ethylaminediamine,
Trimethylamine solution, Pyrrolidine, Morpholine, Cyclohexylamine, Sodium methylate (in methanol solution), etc.
Inorganic bases
Metal hydroxides such as Sodium, Potassium, Calcium, Nickel hydroxide Ammonium hydroxide,
Organic bases
Amines such as Ethanolamine, Tributylamine, etc.
Acidic Flammable Liquids
Glacial acetic acid (100%), Acetic acid (>80%), Acetic anhydride, Formic acid (>85%), Propanoic acid (100%) (also called Propionic acid)
Mixtures of acids and flammable liquids
Organic Acidsلوازم آزمایشگاهی مواد شیمیایی
Butyric acid, Pentanoic acid, etc.
Inorganic acids
Hydrochloric acid, Sulfuric acid, Phosphoric acid, Hydrofluoric Acid, etc
Poisons -Toxic chemicals
Many are in aqueous solution, but they are also available as mixtures or pure compounds, such as Acrylamide, Formaldehyde, Glutaraldehyde, Chloroform, Phenol, Methylene chloride
Toxic metal salts such as Silver chloride, Cadmium sulfate, Mercury acetate, Barium carbonate, Lead acetate, etc.
Biological stains
Cyanides
Sodium cyanide, Potassium cyanide, Calcium cyanide
Sulfides
Lead sulfide, Iron sulfide [some metal sulfides, when they have low water content, such as Sodium and Potassium sulfides, are pyrophoric]
Pyrophorics – air-reactive
Metal alkyls and aryls, such as Methyllithium, Trimethylaluminum, Diethylzinc, phenyllithium
Nonmetal alkyls, such as Triethylborane, Trimethylphosphine
(Phosphorus -white)
Note: Careful when packaged under water, don’t store in an area where water reactives are present
Metal alkyl hydrides and halides such as Diisobutylaluminum hydride, Dimethylaluminum chloride
Titanium trichloride, tert-Butyl hypochlorite, Lithium diethylamide, Lithium diisopropylamide, Sodium methoxide (Sodium methylate), Sodium sulfide [anhydrous or <30% water], Raney Nickel Catalyst
Water-reactives
Alkali metals such as Sodium,Lithium, Potassium
Metal powders such as Alumium, Cobalt, Iron, Magnesium, Manganese, Palladium, Platnium, Tin, Titanium, Zinc, Zirconium
Borane complexes such as Borane-dimethylamine complex, Borane-methyl sulfide complex
Carbides such as Calcium carbide
Grignard reagents such as Phenylmagnesium bromide, Ethylmagnesium chloride
Metal hydrides and Borohydrides such as Sodium hydride, Potassium borohydride, Lithium aluminum hydride
Metal phosphides such as Aluminum phosphide, Calcium phosphide, Sodium phosphide
Others: Trichlorosilane, Phosphorous pentasulfide
Water-Reactive acids
Chlorosilanes such as Dimethyldichlorosilane, Ethyltrichlorosilane
Acid halides such as Acetyl chloride,Benzenesulfonyl bromide, Propanoyl chloride
Phosphorous pentoxide (also called Phosphoric anhydride, when mixed with water, may boil from the heat generated
Non-Hazardous or non-regulated chemicals
Buffers, Surfactants, Ion exchange resins, Alumina, Silica, Culture media, Agarose, Albumin, Pump oil
Non-hazardous salts such as Sodium chloride, Magnesium sulfate, Potassium phosphate, Calcium acetate, etc
https://www.orf.od.nih.gov/EnvironmentalProtection/WasteDisposal/Pages/Examples+of+Common+Laboratory+ChemicalsandtheirHazardClass.aspx
ماده شیمیایی آزمایشگاهی و نمایندگی خرید ماده شیمیایی آزمایشگاهی در تهران
برای سفارش و خرید مواد شیمیایی صنعتی با شرکت ایران مرک و سیگما ایران تماس بگیرید :
09128308091 و 09357007743
ایران مرک : با تشکر از تیم تحقیقاتی پایان نامه من و طراحی سایت اراک
[wpseo_address show_state="1" show_country="1" show_phone="1" show_phone_2="1" show_fax="1" show_email="1" show_url="1" show_logo="1"]